Dimarts, 26 de maig de 2020 - Edició 670
La República

CaixaBank, sobre el bloqueig polític a Espanya: “No és una bona notícia”

El conseller delegat de l’entitat, Gonzalo Gortázar, confia que els partits polítics “continuaran treballant en les pròximes setmanes per intentar arribar a un acord”

Aleix Ramirez Morlans
Aleix Ramirez Morlans 26/07/2019
Gonzalo Gortázar, conseller delegat de CaixaBank / CaixaBank

El conseller delegat de CaixaBank, Gonzalo Gortázar, ha reconegut que el bloqueig polític a l’estat espanyol “no és una bona notícia”. En la roda de premsa de presentació dels resultats del primer semestre que el grup ha celebrat a la seva seu social de València, Gortázar ha expressat la seva confiança amb els partits polítics, “perquè continuïn treballant en les pròximes setmanes per intentar arribar a un acord”.

Gortázar, sense entrar a valorar les estratègies polítiques, ha afirmat que els partits “han tingut una primera oportunitat i ara tenen dos mesos per tornar-ho a intentar”. El conseller delegat ha puntualitzat que per “qualsevol país sempre és millor tenir un govern”. Sobre el retorn de la seu social a Catalunya, CaixaBank no situa aquest moviment com una prioritat. “No tenim cap novetat al respecte, en el seu moment ja es van explicar les raons per les quals es va adoptar la decisió”, ha expressat Gonzalo Gortázar.

Relacionats