Divendres, 27 de gener de 2023 - Edició 1646
La República

Boye sospita de l’empresa de seguertat després de l’assalt d’aquesta matinada al seu despatx

L’advocat assegura que Securitas Direct “és la segona vegada que no funciona” al seu despatx respecte a l’altra escomesa patida al seu bufet

Gerard Sesé 13/09/2020
Pla curt de l'advocat de l'expresident Carles Puigdemont i autor del llibre 'Y ahí lo dejo. Crónica de un procés', Gonzalo Boye, darrere el visor d'una càmera en una entrevista amb l'ACN, publicat l'1 d'abril del 2019.

L’advocat de Torra i Puigdemont, Gonzalo Boye, ha denunciat avui a través de les xarxes socials un segon assalt al seu bufet d’advocats a Madrid. “Ara caldrà valorar el que pot faltar i, sobretot, el que pot sobrar”, ha assenyalat en una publicació on també hi aportava les imatges de les destrosses i l’escomesa.

I és que és la segona vegada que uns “desconeguts” assalten el despatx de Boye, en aquesta ocasió rebentant una finestra.

L’advocat, però, ha fet una segona publicació a les xarxes on sospitava de l’empresa de seguretat i alarmes que té instal·lada al seu despatx, Securitas DirectBoye detalla: “És la segona vegada que l’alarma de Securitas Direct no funciona al nostre despatx; al gener, per “problemes tècnics”, no van tenir imatges de l’assalt i en aquesta ocasió portem ja 12 hores esperant algun tipus d’explicació per part de l’empresa de seguretat”. Davant d’aquesta estranya situació, Boye arrufa el nas i afegeix: “No vull pensar malament…”.