Dijous, 7 de juliol de 2022 - Edició 1442
La República

Bou porta la Biblioteca de Catalunya davant la Junta Electoral

El candidat del PP a l’alcaldia de Barcelona, Josep Bou, ha presentat una reclamació a la Junta Electoral de Zona per demanar la retirada de les pancartes que demanen la […]

Agències 21/04/2019
Josep Bou (PP) Fotofrafia: Marina Bou

El candidat del PP a l’alcaldia de Barcelona, Josep Bou, ha presentat una reclamació a la Junta Electoral de Zona per demanar la retirada de les pancartes que demanen la llibertat dels presos polítics de la Biblioteca de Catalunya. Es tracta d’una pancarta d’Òmnium Cultural on es pot llegir ‘Jo acuso’ i d’un foli amb imatges dels presos, dos llaços i les paraules ‘Llibertat’ i ‘Us volem a casa’. “Aquesta biblioteca és un edifici públic de tots els catalans i ha de ser plural i lliure de simbolismes de qualsevol ideologia”, ha dit el candidat del PP, que ha apuntat que és “necessari respectar la neutralitat en els edificis públic per complir amb la democràcia”.

D’altra banda, Bou ha reiterat que aposta per retirar aquest tipus de símbols “de manera definitiva” i no només durant el període electoral. “El llaç groc no ha de poder tornar ni a la façana de l’Ajuntament ni a la de la Generalitat”, ha subratllat Bou.