Dissabte, 3 de desembre de 2022 - Edició 1591
La República

Bargalló critica el nivell de “falsedats i injúries” que fan circular des de Ciudadanos

El conseller d’Ensenyament, Josep Bargalló, ha criticat “el nivell de falsedats i injúries que fan circular els de Cs i els seus mitjans afins arriba ja a uns nivells insospitats”. […]

Redacció 26/08/2018
Pla mig de Josep Bargalló, conseller d'Ensenyament, amb el president del Consell Comarcal del Vallès Occidental / ACN

El conseller d’Ensenyament, Josep Bargalló, ha criticat “el nivell de falsedats i injúries que fan circular els de Cs i els seus mitjans afins arriba ja a uns nivells insospitats”. Bargalló ha criticat Ciutadans i la seva reacció arran de la baralla al Parc de la Ciutadella, on una dona va ser agredida per un home després que els fills d’ella arrenquessin llaços grocs.

De fet, la líder de Cs a Catalunya, Inés Arrimadas, va demanar al president del govern espanyol, Pedro Sánchez, que “defensés als milions de catalans que estan essent atacats pel separatisme”. “Fins quan els continuaran finançant els de l’IBEX? S’acabaran autodestruint”, ha conclòs Bargalló la seva piulada.

Segons testimonis dels fets que van tenir lloc aquest dissabte, un matrimoni amb tres fills passejava pel Parc de la Ciutadella i els nens van arrencar llaços grocs tirant-los al terra. Un home va recriminar als nens la seva acció i la mare el va respondre. La baralla va acabar amb l’agressió de l’home.