Edició 1894

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 02 de octubre del 2023
Edició 1894

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 02 de octubre del 2023

Baños fa befa de les propostes espanyolistes d’Iceta: “funciona a tòpet!”

|

- Publicitat -

L’exdiputat i activista Antonio Baños ha ironitzat les propostes de Miquel Iceta. El ministre de Cultura i Esport ha deixat clar en una entrevista de El Periódico que no és partidari d’eliminar el delicte de sedició i avisa que és “anar contra la Constitució i la integritat territorial d’Espanya ha de ser delicte”.

Publicitat

Cal recordar que si s’elimina aquest delicte del codi penal, els exiliats podrien retornar; tot plegat es va proposar en la taula de diàleg. Davant les declaracions d’Iceta, Baños no ha tardat a fer-ne befa i ha ironitzat: “Veig que el diàleg funciona a tòpet!”. La piulada deixa entreveure la falta d’esperança de Baños que el que es va proposar a la taula de diàleg es converteixi en una realitat.

D’altra banda, l’exdiputat també ha fet referència a la candidatura dels Jocs d’Hivern i a tot el desgavell que desencadenat, fet que titlla de “distracció” i de “mandanga”. Així mateix, ha apuntat: “A la tardor tornarem a la mandanga del diàleg o ens distraureu amb la dels trineus?”.

Et pot interessar  El PSOE refreda l'amnistia mentre advoca per la "coherència"
Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió