Dilluns, 26 de juliol de 2021 - Edició 1096
La República

Ballesteros torna a treure els llaços grocs de la Muralla de Tarragona

L’Ajuntament de Tarragona ha retirat aquesta nit els llaços grocs que dimarts al matí van aparèixer a la muralla de Tarragona, a l’entorn del Portal del Roser, segons han confirmat […]

Redacció
Redacció 29/08/2018
Imatge de la Muralla de Tarragona / ACN

L’Ajuntament de Tarragona ha retirat aquesta nit els llaços grocs que dimarts al matí van aparèixer a la muralla de Tarragona, a l’entorn del Portal del Roser, segons han confirmat fonts municipals.

Els llaços es van penjar sobre una xarxa protectora anticoloms, el mateix punt on ja n’havien aparegut fa una setmana, i que també van ser retirats per decisió del govern municipal -PSC i PP-.

Aquest cop, l’acció per denunciar la situació dels presos independentistes no ha durat ni 24 hores. Precisament, aquest dimarts el primer tinent d’alcalde i portaveu del grup municipal del PP, José Luis Martín, va advertir que retirarien “les bosses grogues” de la muralla “tantes vegades com faci falta”.

El regidor va titllar de “lamentable” que “algun brètols embrutin monuments Patrimoni Mundial de la Humanitat per mostrar missatges polítics”. En aquest sentit, va recordar que “l’Ajuntament té el compromís amb la Unesco de mantenir i protegir els béns declarats Patrimoni Mundial, una institució que no recull els objectius polítics en els seus valors a transmetre”.