Edició 1777

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 07 de juny del 2023
Edició 1777

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 07 de juny del 2023

Baldoví: “Les empreses han de pujar els salaris per a fer front a la pujada de preus”

El candidat de Compromís també va destacar que cal un finançament just per part de l'Estat per al País Valencià

|

- Publicitat -

El candidat a la Presidència de la Generalitat de Compromís, Joan Baldoví, va participar ahir a València, juntament amb una comitiva de càrrecs i militans de la seva coalició, a la manifestació del Primer de Maig, Dia dels Treballadors, on a les declaracions als mitjans va assenyalar que “estos huit anys de govern del Botànic hem avançat, per exemple, creant més ocupació. Però som conscients que tenim un repte i és que eixa ocupació siga de més qualitat”.

Publicitat

“I per a això des de Compromís proposem tres línies de treball. La primera: les empreses han de pujar els salaris per a fer front a la pujada de preus. Per això des de Compromís primarem en les ajudes i contractació pública a les empreses que paguen millors salaris. És a dir, serà un criteri de valoració”.

La segona línia de treball que va explicar el candidat de Compromís és la necessitat d’un finançament just per part de l’Estat amb el que el País Valencià hauria d’obtenir més recursos i poder fer més política industrial per donar més suport als sectors productius que creen llocs de treball de qualitat: “Però compte, les ajudes no poden ser xecs en blanc. Han d’anar a aquells que es comprometen a protegir els llocs de treball i a no deslocalitzar la producció”.

La millora de les condicions de treball dels treballadors és la tercera línia en que va incidir Baldoví: “Per això ja som referents en la defensa de la jornada laboral de quatre dies o 32 hores, com ja hem demostrat amb la prova pilot a València. I volem seguir per eixe camí”.

Et pot interessar  Èxit de la Festa pel Valencià de Plataforma per la Llengua
Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió