Edició 1891

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de setembre del 2023
Edició 1891

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de setembre del 2023

Atac homòfob contra una associació de Perpinyà

La façana de la seu de l'associació LGTB+66 va aparèixer plena de pintades homòfobes

|

- Publicitat -

La seu de l’associació LGTB+66 de Perpinyà va patir actes vandàlics el passat diumenge 4 de juny. Quan els responsables de l’entitat van arribar-hi dilluns, van trobar-se que la façana estava plena de pintades entre les quals hi destacava un escrit que hi deia “No a la vostra propaganda”. 

Publicitat

Un dels representants de l’associació, Guy Gaultier, també va explicar al diari L’Indépendant, que “també s’ha dibuixat una creu celta a la finestra, que és la signatura de grups d’extrema dreta que emeten el seu discurs amb la connivència de certs partits polítics. El mateix portaveu ha denunciat que la referència a la propaganda “és el seu discurs habitual, perquè tenen tanta por que es pensen que podem convertir algú perquè es faci LGTB”. Gaultier també va explicar que el local ha estat atacat regularment. Considera que aquests atacs responen a “la negació de la nostra visibilitat, se’ls fa insuportable que ens fem visibles. Són incapaços de viure en un món de diversitat”.

L’alcalde de Perpinyà, l’ultradretà Louis Aliot, ha volgut traslladar el seu suport a l’associació i ha dit que “aquests actes no tenen cabuda als carrers de la ciutat”. La policia ha obert una investigació sobre aquest acte de vandalisme amb la intenció de trobar-ne els responsables.

Et pot interessar  Els advocats catalans reconeixen cinc alcaldes de la Catalunya Nord per la seva defensa del català
Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió