Edició 1892

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 30 de setembre del 2023
Edició 1892

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 30 de setembre del 2023

Arxivada la causa contra 9 dels investigats de l’Ajuntament de Cornellà, esquitxats pel cas del Consell Esportiu

|

- Publicitat -

La causa separada de l’escàndol del Consell Esportiu de l’Hospitalet (CELH) que va esclatar el febrer i que va desfermar una crisi al PSC ha estat arxivat pel Jutjat d’Instrucció 4 de Cornellà. Aquesta pota de la trama és la que afecta 9 regidors i treballadors de l’Ajuntament de Cornellà, entre ells un tinent d’alcalde, investigats pels delictes de prevaricació, malversació i frau a l’administració.

Publicitat

La jutgessa, que investiga la documentació relacionada amb la contractació del servei d’arbitratge al CELH, apunta que els expedients es van tramitar de manera correcta i no detecta irregularitats que indiquin comissió de delicte. Els quatre investigats restants declararan al setembre, segons està previst.

Ara, l’Ajuntament de Cornellà de Llobregat, en mans del PSC, respira tranquil. En un comunicat, ha recordat que sempre es va mostrar “plenament convençut” de l’honestedat de les persones investigades vinculades amb el consistori i lamenta profundament els perjudicis morals que els ha provocat aquesta situació.

Et pot interessar  Trias no tanca la porta a entrar al govern municipal: “Falta que els altres vulguin, ningú m’ha trucat”
Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió