Dimecres, 7 de desembre de 2022 - Edició 1595
La República

Artadi (JxCat): “L’independentisme pragmàtic és el més màgic i menys pràctic de tots”

“Mai hauríem d’haver permès que la JEC violés el Parlament de Catalunya i inhabilités el president de la Generalitat”

Redacció 08/02/2020

La presidenta de JxCat a l’Ajuntament de Barcelona, Elsa Artadi, ha opinat que “l’independentisme pragmàtic és el més màgic i menys pràctic de tots” i ha destacat que els veritables èxits han vingut dels qui practiquen el ‘no surrender’ i de les mobilitzacions als carrers.

“Mai hauríem d’haver permès que la JEC violés el Parlament de Catalunya i inhabilités el president de la Generalitat”, ha afirmat en l’acte ‘A punt’ de JxCat a Barcelona, amb el president de la Generalitat, Quim Torra, l’expresident Carles Puigdemont i els sis consellers de JxCat.

Artadi també ha sostingut que “la veritable actitud responsable és la d’aconseguir un país millor i no mantenir les cadires en institucions” i ha insistit que l’independentisme no ha fet tot aquest camí per aconseguir traspassos i finançament pendent, en les seves paraules.

Sobre els Pressupostos de la Generalitat, ha defensat que si els hagués fet només JxCat “serien millor per a l’economia, per a la gent i per al medi ambient”, però ha afegit que es s’aprovaran per responsabilitat i perquè són necessaris.

Artadi també ha criticat l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, a qui ha retret que en lloc de reclamar el que vol la ciutadania “es fa fotos amb Pedro Sánchez, aplaudeix el rei i no aconsegueix res de res”. A més, ha defensat els consellers i el grup parlamentari de JxCat perquè “defensen els principis pels quals els van elegir el 21D” i també ha felicitat els diputats al Congrés, que ha qualificat de valents.