Dimecres, 21 d'abril de 2021 - Edició 1000
La República

Arriba la temporada més femenina de ‘House of Cards’

Aquest dissabte s’estrena l’última temporada de la famosa sèrie House of Cards. El serial ens explica l’ascens al poder de l’obscur Frank Underwood. Kevin Spacey, l’actor que interpreta el protagonista, […]

Joan Vila i Boix
Joan Vila i Boix 02/11/2018

Aquest dissabte s’estrena l’última temporada de la famosa sèrie House of Cards. El serial ens explica l’ascens al poder de l’obscur Frank Underwood. Kevin Spacey, l’actor que interpreta el protagonista, va ser apartat de la producció pels seus escàndols i abusos sexuals. Aquesta sisena temporada, doncs, es basa en la figura de Claire Underwood, muller de Frank. Per resoldre la desaparició del protagonista, i en la millor tradició del serial, es mor.

Aquesta temporada tindrà una clara tendència feminista, sobretot pel fet que els càrrecs de la presidència de Claire, són ocupats per dones. “El mateix que l’aprovació d’una llei centrada en la dona. Quan els guionistes van proposar la idea, em va semblar molt interessant, veure com canvia la comunicació quan són 25 dones les que es reuneixen en una habitació”, detalla Robin Wright. Entre les noves incorporacions més destacades, hi ha els actors Greg Kinnear i Diane Lane, que interpreten als germans Annette i Bill Shepherd, en una clara al·lusió als germans Koch.

El canal audiovisual Movistar Plus oferirà aquest dissabte una marató de l’última temporada a partir de les 15.30 hores.