Edició 1891

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de setembre del 2023
Edició 1891

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de setembre del 2023

Ara Més i Sumar arriben a un preacord per a les eleccions espanyoles

La militància dels partits sobiranistes que conformen Ara Més haurà de ratificar el preacord amb Sumar

|

- Publicitat -

Aquest dijous Ara Més i Sumar han arribat a un preacord per formar una coalició a les Illes Balears per a les properes eleccions espanyoles. La coalició sobiranista formada per Ara Eivissa, Més per Mallorca i Més per Menorca concorreria conjuntament als comicis amb la formació de la ministra Yolanda Díaz. El cap de llista d’aquesta candidatura seria Vicenç Vidal, senador de Més per Mallorca.

Publicitat

Ara Més ha posat com a condició que els representants resultants d’aquesta coalició tinguin llibertat de vot per defensar els interessos propis de les Illes Balears, si bé s’haurà pactat prèviament un marc programàtic entre les dues parts. Abans, però, la militància de Més Per Mallorca, Ara Eivissa i Més per Menorca haurà de ratificar aquest preacord.

El comunicat emès per Ara Més diu que “el principal objectiu de la coalició amb Sumar és crear un gran bloc d’esquerres, en clau confederal, on els diputats de cada territori d’arreu de l’Estat tinguin llibertat de vot”. Des del seu punt  de vista “la coalició serà el vertader vot útil d’esquerres per fer polítiques progressistes per a les Illes”.

Et pot interessar  El PSC i la Moncloa es renten les mans de la reunió Puigdemont-Díaz
Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió