Edició 1891

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de setembre del 2023
Edició 1891

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de setembre del 2023

Ara Eivissa acusa el PP de considerar les Illes Balears “solars sense edificar enmig del Mediterrani”

Ara Eivissa denuncia la voluntat del PP d'eliminar les Zones d'Alt Valor Agrari

|

- Publicitat -

Els sobiranistes eivissencs d’Ara Eivissa han denunciat aquest dimecres les mesures que presenta el Partit Popular en matèria territorial al Govern de les Illes Balears: “Després d’unes eleccions municipals i autonòmiques on lamentablement ha guanyat el negacionisme climàtic, el Partit Popular al Govern Balear presenta un paquet de mesures ecocides entre les quals sorprèn (o no) l’eliminació de les Zones d’Alt Valor Agrari (ZAVA). Recordem que el Consell d’Eivissa ha eludit deliberadament des de 2019 delimitar aquestes zones”.

Publicitat

Segons aquesta formació, la mesura anunciada pel PP, així com el fet d’eliminar el requisit d’un informe vinculant del Consell Insular sobre el valor fèrtil de zones concretes, “ens allunya la possibilitat d’un demà amb sobirania alimentària, contradient totes les recomanacions científiques en matèria de transició ecosocial”.

Per Ara Eivissa, el PP treballa en una “línia negacionista, la qual excedeix tots els límits”, mentre que Ara Eivissa considera que “fer política no és inventar o eliminar límits, sinó reconèixer els límits biofísics reals, especialment importants en una illa petita de la qual cal tenir màxima cura del seu territori”.

Ara Eivissa ha estat contundent quan ha afirmat que “per al Partit Popular les nostres illes no són més que solars sense edificar enmig del Mediterrani. I no dubtaran a destruir encara més el territori, impedir la necessària diversificació econòmica i continuar ancorats en la dependència total de la indústria turística”.

Et pot interessar  La Catalunya Nord recuperarà la cobertura mediàtica: la CCMA reobrirà les delegacions de TV3 i Catalunya Ràdio a Perpinyà
Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió