Dimarts, 27 d'octubre de 2020 - Edició 824
La República

Aquesta és la pel·lícula que Dalí va idear amb els Germans Marx

El 1937 Salvador Dalí va col·laborar amb els Germans Marx per fer una pel·lícula titulada: Girafes a la brasa. El film narrava la història d’amor entre un aristòcrata espanyol i […]

Joan Vila i Boix
Joan Vila i Boix 26/03/2019

El 1937 Salvador Dalí va col·laborar amb els Germans Marx per fer una pel·lícula titulada: Girafes a la brasa. El film narrava la història d’amor entre un aristòcrata espanyol i una dona a qui mai es veia la cara. La història no es va projectar mai a la gran pantalla per la falta de convenciment del executius de la Metro Goldwyn Mayer i alguns dels mateixos Germans Marx.

Aquest març, però, ha arribat a les llibreries americanes un còmic de Josh Frank i Tim Heidecker, amb les il·lustracions de Manuela Pertega que recrea el film. Quirk Books es llença a fer un homenatge als comediants per excel·lència del segle XX i a un dels artistes que ha influït més a la cultura popular: Salvador Dalí. Una novel·la gràfica que es una altre exemple de la col·laboració del de Figueres amb Hollywood, i de la qual van sortir col·laboracions com aquesta amb Walt Disney.

Relacionats