Dilluns, 27 de març de 2023 - Edició 1705
La República

Antifrau arxiva la denúncia de la CUP per irregularitats del Govern en el projecte de Hard Rock

Fa unes setmanes la fiscalia va arxivar una altra denúncia, en aquest cas interposada per la plataforma Aturem BCN World

Agències 30/12/2021

L’Oficina Antifrau de Catalunya (OAC) ha arxivat la denúncia que la CUP va presentar el gener per presumptes irregularitats de la Generalitat en la tramitació del projecte de Hard Rock. Segons han confirmat fonts de l’OAC a l’ACN, Antifrau ha fet “l’avaluació prèvia de versemblança” i ha traslladat el cas a la Sindicatura de Comptes, que l’analitzarà.

La denúncia dels anticapitalistes feia referència a l’operació de compravenda dels terrenys del Consorci Recreatiu i Turístic (CRT) de Vila-seca i Salou, propietat de Criteria, on s’hauria d’aixecar el complex de turisme i oci.

En l’escrit que la CUP va presentar a l’OAC es qüestionaven les pròrrogues acordades pel Govern per formalitzar la compravenda dels terrenys i s’apuntava que hi podria haver la voluntat de beneficiar algun agent implicat en l’operació. Així mateix, fa unes setmanes la fiscalia va arxivar una altra denúncia, en aquest cas interposada per la plataforma Aturem BCN World.