Edició 1885

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 23 de setembre del 2023
Edició 1885

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 23 de setembre del 2023

Animalistes impedeixen el subministrament a 1.300 McDonald’s del Regne Unit

|

- Publicitat -

Uns 50 activistes d’Animal Rebellion han bloquejat els quatre centres de distribució de la multinacional de la restauració McDonald’s al Regne Unit per mirar de pressionar la cadena perquè elimini la carn d’animal del seu menú. Els animalistes han fet servir camions i estructures de bambú amb la intenció de mantenir el bloqueig almenys durant 24 hores, ha explicat el grup en un comunicat que ha recollit l’agència de notícies Bloomberg.

Publicitat

“McDonald’s és un símbol d’un problema molt més gran: la indústria de l’agricultura aninal al complet”, ha denunciat l’organització. “Aquestes protestes de bloquejos a tot el país demanen a la indústria de l’agricultura animal que assumeixi la seva part en la crisi climàtica global”, ha argumentat. La companyia ha explicat que està “avaluant l’impacte dels nostres restaurants i els nostres menús”.

Els estudis assenyalen la indústria càrnica com una de les principals responsables d’emissions de metà i de desforestació. La ramaderia suposa un 14,5 per cent de les emissions de gasos d’efecte hivernacle.

 

Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió