Dilluns, 27 de març de 2023 - Edició 1704
La República

Àngel Ros es jubila i deixa el càrrec d’ambaixador d’Espanya a Andorra

El lleidatà, que portava en el càrrec des de 2018, serà rellevat pel diplomàtic gironí Carles Pérez-Desoy

Agències 14/02/2023
Pla mig de l'ambaixador de l'estat espanyol a Andorra, Àngel Ros, atenent als mitjans de comunicació després de l'acte de lliurament de les Cartes Credencials al copríncep episcopal d'Andorra, Joan-Enric Vives, el 29 d'agost de 2018 (Horitzontal). Data de publicació: dimecres 29 d’agost del 2018, 14:30 Autor: Albert Lijarcio

El Consell de Ministres ha nomenat l’encarregat de substituir Àngel Ros com a ambaixador d’Espanya a Andorra. El lleidatà portava en el càrrec des de 2018, quan va deixar de ser alcalde de la capital del Segrià després de 14 anys. L’agost passat, en complir 70 anys, va demanar poder jubilar-se, tal com és habitual fer en aquesta edat en el món diplomàtic, segons ha expressat ell mateix a l’ACN.

Ara, serà rellevat pel diplomàtic gironí Carles Pérez-Desoy, llicenciat en Dret i Filosofia i que des de l’any 2020 ha estat cònsol general d’Espanya a Salvador de Bahía (Brasil). Un dels temes a tractar és el de la delimitació de la frontera amb l’Alt Urgell a la zona del Planell de la Tossa, on Andorra va construir un parc solar.