Dijous, 28 de gener de 2021 - Edició 917
La República

ANC i Primàries per la República acorden impulsar primàries en els municipis catalans

Primàries per la República, l’ANC i Primàries Barcelona han arribat a un acord per impulsar primàries en els municipis catalans, de cara a les eleccions de 2019. Ho ha explicat […]

Redacció
Redacció 23/08/2018
Pla sencer del filòsof i periodista Jordi Graupera, l’impulsor de la iniciativa per Barcelona / Primàries per la República

Primàries per la República, l’ANC i Primàries Barcelona han arribat a un acord per impulsar primàries en els municipis catalans, de cara a les eleccions de 2019.

Ho ha explicat el portaveu de Demòcrates de Catalunya –que forma part de Primàries per la República al costat de Solidaritat Catalana per la Independència i altres grups–, Toni Castellà, al debat ‘El camí cap a la independència’ celebrat aquest dimecres a la Universitat Catalana d’Estiu (UEC) a Prada de Conflent (França).

Primàries Barcelona és la proposta que va llançar abans de l’estiu Jordi Graupera, que cerca unitat entre independentistes per als comicis municipals, i les formacions donaran més detalls de l’acord en una roda de premsa aquest dijous.

Relacionats