Dissabte, 18 de setembre de 2021 - Edició 1150
La República

Amenaces ultres a la xarxa per la manifestació sobiranista a Madrid: “Aquí pillaran però bé”

L’independentisme i una cinquantena d’organitzacions i entitats espanyoles es manifestaran aquest dissabte a la tarda a Madrid contra el judici de l’1-O al Tribunal Suprem, sota el lema ‘L’autodeterminació no […]

Marina Bou Cabero
Marina Bou Cabero 15/03/2019
Captura de pantalla d'una amenaça ultra per la manifestació sobiranista a Madrid

L’independentisme i una cinquantena d’organitzacions i entitats espanyoles es manifestaran aquest dissabte a la tarda a Madrid contra el judici de l’1-O al Tribunal Suprem, sota el lema ‘L’autodeterminació no és delicte. Democràcia és decidir’. Una convocatòria que ha fet que l’ultranacionalisme espanyol de la capital de l’Estat s’activi a la xarxa amb amenaces i insults al moviment republicà.

Una de les publicacions més greus ha estat la d’un simpatitzant de VOX, que ha acabat esborrant. “M’acabo d’adonar que els independentistes de merda maçons i pollosos volen venir a omplir (diuen) Madrid d’aquest drap amb una estrella de merda en una bandera d’Aragó. Aquests es pensen que aquí s’utilitzaran porres de suro com els Mossos de merda… Aquí pillaran però bé. I no només pels nostres gloriosos cossos i forces de seguretat, sinó també pel poble de Madrid. Volen guerra, doncs la tindran”, ha escrit a Facebook l’ultra juntament amb una imatge d’una arma de foc.

Fent una simple cerca a Twitter, però, es pot veure que aquest individu no ha estat l’únic que ha aprofitat la convocatòria per cridar a no deixar que el republicanisme català es manifesti pacíficament a Madrid, a més d’insultar-lo i increpar-lo.