Diumenge, 1 d'agost de 2021 - Edició 1102
La República

Amb aquesta indumentaria retiren unes 80 persones llaços grocs a Girona

Una vuitantena de persones han retirat llaços grocs, aquesta matinada, de diverses poblacions de les comarques gironines. Amb l’objectiu de “netejar poblacions amb un alt índex de plàstic groc”, s’han […]

Redacció
Redacció 29/08/2018
Pla general de la retirada de llaços grocs a la Pera / ACN

Una vuitantena de persones han retirat llaços grocs, aquesta matinada, de diverses poblacions de les comarques gironines. Amb l’objectiu de “netejar poblacions amb un alt índex de plàstic groc”, s’han concentrat a les onze de la nit a Cabrera de Mar (Maresme) des d’on una vintena de cotxes s’han dirigit, primer, fins a la Bisbal d’Empordà (Baix Empordà).

En aquesta població, vestits de blanc i la majoria amb la cara tapada, han tret els llaços que hi havia penjats a les baranes del riu Daró i a les voltes en solidaritat amb els “presos polítics” i els exiliats.

Després, s’han dirigit fins a la Pera, on hi han arribat cap a les tres de la matinada i han fet el mateix amb els centenars de llaços que hi havia a la carretera d’accés. L’objectiu dels organitzadors era continuar el recorregut fins a Platja d’Aro i Sant Feliu de Guíxols.

Fotografia de la retirada de llaços grocs a la Bisbal d’Empordà / ACN