Diumenge, 11 d'abril de 2021 - Edició 990
La República

Albiol, sense escrúpols: usa la mort de tres persones en un incendi a Badalona per fer campanya electoral

Tres persones han mort a Badalona aquest dissabte en un incendi al barri de Sant Roc que va deixar també una trentena de ferits, i Xavier Garcia Albiol no ha […]

Redacció
Redacció 07/01/2019
Albiol, en una imatge d'arxiu

Tres persones han mort a Badalona aquest dissabte en un incendi al barri de Sant Roc que va deixar també una trentena de ferits, i Xavier Garcia Albiol no ha dubtat ni un moment en aprofitar la situació per fer campanya electoral. Des que s’ha fet pública la principal hipòtesi de la investigació -que apunta que l’origen del foc podria ser una sobrecàrrega elèctrica per la llum punxada d’un pis ocupat- el candidat del PP a l’alcaldia de la ciutat aquest 2019 no ha deixat de carregar contra l’actual govern municipal (socialistes) i l’anterior executiu local, liderat per Guanyem Badalona (que enguany es presenta en coalició amb la CUP).

Fins i tot s’ha saltat els tres dies de dol -que finalitza aquest dimarts- decretats per la ciutat fent declaracions als mitjans de comunicació davant el bloc de pisos afectat. “Des de l’any 2015 ocupar un pis a la ciutat de Badalona surt gratis als okupes”, ha dit, en referència a la data en que ell va deixar de ser alcalde. I és que l’okupació és un dels seus temes estrelles i, fa uns mesos, els populars ja van difondre un vídeo on ell mateix s’encarava a uns okupes.

Tant l’exalcaldessa de Badalona i candidata de ‘Guanyem Badalona’, Dolors Sabater, com el regidor i candidat d’ERC, Oriol Lladó, han criticat a la xarxa l’electoralisme de Garcia Albiol.