Dijous, 5 d'agost de 2021 - Edició 1105
La República

Albiol reconeix que el Gobierno del PP sabia que les armes que venia “mataven civils”

Pífia monumental del líder del PPC, Xavier Garcia Albiol, a Twitter en una crítica al Gobierno de Pedro Sánchez que li ha sortit malament. Després que la ministra socialista Isabel […]

Marina Bou Cabero
Marina Bou Cabero 18/09/2018
Albiol, en una imatge d'arxiu

Pífia monumental del líder del PPC, Xavier Garcia Albiol, a Twitter en una crítica al Gobierno de Pedro Sánchez que li ha sortit malament. Després que la ministra socialista Isabel Celaá justifiqués la venda d’armes de l’Estat espanyol a l’Aràbia Saudí dient que les bombes que envien al país àrab “no s’equivocaran matant iemenites”, Albiol va fer un tuit reaccionant amb emojis d’un mico que es tapa la cara com a símbol de vergonya.

“¿També et tapaves la cara quan era el teu partit el que les venia? Quanta hipocresia”, li va retreure un usuari, a la qual cosa Albiol va contestar que “evidentment que el govern del PP venia, però no teníem la jeta i poca vergonya de dir que no mataven civils”; reconeixent que el Gobierno dels populars sabia que les armes que venia es feien servir per acabar amb la vida de civils i tot i així les venien.