Edició 1769

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 30 de maig del 2023
Edició 1769

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 30 de maig del 2023

Albiol denuncia Guijarro a la Junta Electoral per donar marxandatge de l’Ajuntament en una acció de campanya

El PP de Badalona diu que és un "escàndol inadmissible" que el PSC hagi repartit marxandatge del partit i de l'Ajuntament

|

- Publicitat -

El PP de Badalona està preparant la documentació per denunciar davant la Junta Electoral l’acció de campanya del PSC, que aquest dimecres ha repartit marxandatge del partit i de l’Ajuntament durant una acció de campanya amb la gent gran del barri de Llefià.

Publicitat

El candidat del PP, Xavier Garcia Albiol, es venja així dels socialistes, que el van denunciar per demanar el vot abans que comencés oficialment la campanya del 28-M. De fet, la Junta Electoral va multar el Partit Popular amb 300 euros per una ‘food truck’ que exhibia el lema ‘Badalonisme’ i ‘Vota Albiol alcalde’.

Ara, Albiol assegura que el fet que l’alcalde de Badalona i candidat del PSC, Rubén Guijarro, hagi repartit marxandatge de l’Ajuntament en plena campanya és un “escàndol inadmissible”. Així mateix, exigeix explicacions més precises a Guijarro, que ja ha assegurat que s’ha tractat d’una “coincidència”.

Albiol també insta Guijarro a tornar els diners del material “pagat des de la institució” i que ha repartit durant una acció de campanya del PSC.

Et pot interessar  Més repressió: La Junta Electoral ordena retirar una estelada al Parc Natural del Cadí-Moixeró

Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió