Edició 1890

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de setembre del 2023
Edició 1890

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de setembre del 2023

Alba Vergés para els peus a l’intent d’Arrimadas de treure rèdit polític amb els malalts

La consellera de Salut exposa que "això és mentir per voler fer mal i prou"

|

- Publicitat -

La líder de Ciudadanos a Catalunya, Inés Arrimadas ha tornat a anar més enllà: “Ahir van demanar la compareixença de la Consellera de Salut perquè expliqui la paralització del servei de radioteràpia a l’Hospital de Reus. El govern separatista obre ambaixades, el diplocat i tanca serveis mèdics augmentant les llistes d’espera”, exposava.

Publicitat

Però la consellera de Salut, Alba Vergés, li ha contestat contundentment: “Estaria bé que deixéssiu d’amenaçar la gent amb mentides sobre serveis sanitaris” i ha afegit que “Les 7 persones en tractament a l’accelerador de l’hospital vell continuen tractament en els dos que tenim a l’hospital nou de la mateixa ciutat de Reus. L’ànim de fracturar us pot”.

Vergés no s’ha quedat aquí i ha recordat a la líder de Ciudadanos que “a principis de setmana vam fer arribar tota la informació a tots els grups parlamentaris del Parlament”.

La consellera de Salut ha considerat que “això és mentir per voler fer mal i prou”. I li ha tornat a facilitar la informació a través de twitter amb un enllaç. “Aquí torno a deixar la informació”, ha exposat.

Et pot interessar  Junts reclama la condonació del deute del FLA i les competències per recaptar tots els impostos
Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió