Divendres, 22 de gener de 2021 - Edició 911
La República

Alba Vergés para els peus a l’intent d’Arrimadas de treure rèdit polític amb els malalts

La líder de Ciudadanos a Catalunya, Inés Arrimadas ha tornat a anar més enllà: “Ahir van demanar la compareixença de la Consellera de Salut perquè expliqui la paralització del servei de radioteràpia a l’Hospital de […]

Redacció
Redacció 30/07/2018
La consellera de Salut, Alba Vergés / ACN

La líder de Ciudadanos a Catalunya, Inés Arrimadas ha tornat a anar més enllà: “Ahir van demanar la compareixença de la Consellera de Salut perquè expliqui la paralització del servei de radioteràpia a l’Hospital de Reus. El govern separatista obre ambaixades, el diplocat i tanca serveis mèdics augmentant les llistes d’espera”, exposava.

Però la consellera de Salut, Alba Vergés, li ha contestat contundentment: “Estaria bé que deixéssiu d’amenaçar la gent amb mentides sobre serveis sanitaris” i ha afegit que “Les 7 persones en tractament a l’accelerador de l’hospital vell continuen tractament en els dos que tenim a l’hospital nou de la mateixa ciutat de Reus. L’ànim de fracturar us pot”.

Vergés no s’ha quedat aquí i ha recordat a la líder de Ciudadanos que “a principis de setmana vam fer arribar tota la informació a tots els grups parlamentaris del Parlament”.

La consellera de Salut ha considerat que “això és mentir per voler fer mal i prou”. I li ha tornat a facilitar la informació a través de twitter amb un enllaç. “Aquí torno a deixar la informació”, ha exposat.

Relacionats