Dijous, 23 de març de 2023 - Edició 1701
La República

Així reacciona un camioner espanyol al tall de carretera de les “armilles grogues”

Ahir bona part de les carreteres de França estaven bloquejades pels “armilles gorgues”, el moviment de protesta contra el govern de Macron. Més de mil manifestants han estat detinguts, però […]

Redacció 09/12/2018
Pla mig dels Armilles Grogues desplaçant-se / ACN

Ahir bona part de les carreteres de França estaven bloquejades pels “armilles gorgues”, el moviment de protesta contra el govern de Macron. Més de mil manifestants han estat detinguts, però també alguns ciutadans com aquest camioner espanyol tal com informa el France Bleu.

Davant la impossibilitat per part d’un camioner espanyol de poder passar el bloqueig dels activistes, a la carretera que connecta Perpinyà i Montpellier, a l’alçada de Besiers. L’home va baixar del camió i va començar a disparar amb una escopeta de fogueig, ferint a la mà un voluntari. Els “armilles grogues” van respondre al “foc” llençant objectes contra el parabrisa del camió, fins a trencar-lo. Per la seva banda, el conductor va començar a llençar llaunes de cervesa contra els activistes, tot tornant dins del camió. D’aquesta manera va aprofitar la confusió per tal d’obrir-se pas i superar el blogueig.

El camioner va aconseguir superar tall i fugir, sent perseguit per la policia. En, el conductor, no fer cas dels senyals de l’autoritat, els policies van haver de disparar a les rodes per tal d’aturar el camió. Una vegada quiet el vehicle, el conductor va treure un Taser de la guantera, negant-se a sortir del camió. Els agents de la llei, van haver de fer sortir el conductor de la cabina a cops de porra. Abans d’empresonar-lo el van haver de portar a l’hospital per tal de rebre atenció mèdica.