Dilluns, 2 d'agost de 2021 - Edició 1103
La República

Així pretén evitar el PP que els madrilenys vegin el documental de Roures sobre l’1-O

El gener d’enguany, es va estrenar a TV3 un documental sobre l’1-O produït per Mediapro, però si Jaume Roures no vol que es vegi només a Catalunya haurà de lluitar contra […]

Redacció
Redacció 07/10/2018
Actuació de la Policia Nacional l'1-O

El gener d’enguany, es va estrenar a TV3 un documental sobre l’1-O produït per Mediapro, però si Jaume Roures no vol que es vegi només a Catalunya haurà de lluitar contra la censura del PP de Madrid. I és que els populars a la capital espanyola han presentat una moció al ple municipal de Fuencarral-El Pardo (districte de Madrid) de dimecres vinent per a impedir la projecció del documental.

En principi, estava previst que els madrilenys poguessin conèixer què va passar a Catalunya la jornada del referèndum d’autodeterminació el 12 d’octubre, quan s’anava a projectar el documental coincidint amb el Dia de la Hispanitat i en el marc de les festes del barri del Pilar de Madrid. Amb tot, el portaveu del PP a l’Ajuntament de Madrid, José Luís Martínez-Almeida, farà tot el possible perquè no sigui així.

En aquest sentit, ha criticat l’alcaldessa de Madrid, Manuela Carmena, per permetre la difusió d’un documental que “exalta el referèndum il·legal i és una ofensa a Espanya i a les forces i cossos de seguretat”.