Divendres, 5 de juny de 2020 - Edició 680
La República

Abascal no agafa el telèfon a Sánchez

VOX critica que la informació del president és “poc creïble” i que l’única comunicació que espera és “la seva dimissió”

Avatar
Agències 04/04/2020
El líder de Vox, Santiago Abascal, durant un acte electoral a la plaça de toros de Las Rozas, a Madrid, el dimarts 23 d'abril del 2019. Pla tres quarts. (Horitzontal)

El president de Vox, Santiago Abascal, no ha volgut parlar per telèfon amb el president espanyol, Pedro Sánchez, sobre la pròrroga de l’estat de l’arma. Abascal ha criticat a través de Twitter que la informació de Sánchez és “escassa i poc creïble” i ha dit que l’única comunicació que espera d’ell és “la seva dimissió”. El líder de Vox ha criticat que el govern espanyol “manté en els seus llocs a persones que han demostrat la seva negligència absoluta en la gestió de la crisi” i que, a parer seu, són “els responsables dels més d’11.000 morts”. Abascal exposa a través d’un comunicat deu motius pels quals no ha agafat el telèfon a Sánchez i diu que Vox recorrerà al Constitucional la il·legalitat dels termes de l’estat d’alarma.

En el comunicat difós a través de les xarxes socials, VOX demana al govern espanyol que “abans de dimitir aprovi un decret per pagar les nòmines de tots els espanyols als quals se’ls impedeix treballar”.

 

 

Relacionats