Edició 1891

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de setembre del 2023
Edició 1891

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de setembre del 2023

8TV es declara en preconcurs de creditors i obre un període per trobar un pla de viabilitat

Pedrazzoli diu que vol “explicar els motius” i fixa el 24 de juliol per “seguir o vendre”

|

- Publicitat -

Emissions Digitals de Catalunya (EDC), l’empresa que gestiona la cadena de televisió privada 8TV, ha entrat en preconcurs de creditors tal com ha avançat el diari ‘ARA’ i ha confirmat el CEO de la companyia, Nicola Pedrazzoli. A través de diverses piulades a Twitter, Pedrazzoli ha assegurat que “només ell sap els veritables motius” de la situació i ha afirmat que té la intenció d’explicar-los. També ha fixat una data pel que fa a la decisió final. “El 24 de juliol ja sabrem si seguim o venem”, ha subratllat. D’altra banda, ha descartat que el preconcurs hagi “influït” en els darrers canvis de programació i ha insistit que s’està treballant “molt bé”.

Publicitat

Finalment, en una darrera piulada ha parlat del negoci de la televisió, on “no hi ha molts inversors que aguantin les pèrdues que generen les televisions durant els primers set anys, la mitjana abans d’aconseguir beneficis”.

Pel que fa al rotatiu, explica que després que EDC hagi declarat la seva insolvència s’obre un període de tres mesos per trobar un pla de viabilitat. En cas que no s’acabi concretant, l’empresa entrarà en una fase de concurs. També apunta que cap de les dues opcions pressuposen la fi de l’activitat del canal, i afirma que la voluntat de l’empresa és pactar un acord abans de vendre-la.

Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió