Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024
Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024

Colau està convençuda que guanyarà les municipals i situa Jordi Martí i Janet Sanz al capdavant de la seva llista

|

- Publicitat -

L’alcaldessa de Barcelona i candidata de BComú per a revalidar l’alcaldia, Ada Colau, ha presentat els 20 candidats a la seva llista per a les eleccions municipals. La dirigent ha situat en les primeres posicions els regidors Jordi Martí i Janet Sanz, però també noves incorporacions, com el portaveu de la plataforma L’Eixample Respira, Guillem López, al número 4, i la diputada al Parlament Jess González, al número 6.

Colau està “convençuda” que BComú guanyarà les eleccions i ha dit que mereix un tercer mandat per a “consolidar” la “transformació” de la ciutat. En un acte a l’auditori ONCE, Colau ha interpel·lat el candidat de Junts, Xavier Trias: “Quan diu que vol desmuntar la Barcelona que hem construït, quin és el seu model?”.

Publicitat

La dirigent dels comuns inclou altres regidors, com Gemma Tarafa, al número cinc; Lucia Martín, al número 7; Marc Serra, al 8; Pau González, al 10;i Jordi Rabassa, a l’11. Colau ha presentat aquesta primera part de la llista, que encara haurà de passar el procés de primàries, i que es completarà amb 20 noms més.

Guillem López Ginés va fundar la plataforma veïnal ‘L’Eixample Respira’ conjuntament amb altres veïns del barri. El col·lectiu reivindica una millora en la qualitat de l’aire i disminuir el soroll amb la reducció de cotxes i motos. També ha estat impulsor de la ‘Revolta Escolar’ per la “pacificació dels entorns escolars”. D’altra banda, Jess González és diputada al Parlament per En Comú Podem, on presideix la Comissió d’Estudi del Racisme Institucional i Estructural.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut