Edició 2098

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 23 de abril del 2024
Edició 2098

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 23 de abril del 2024

El Suprem reclama ara a Dolors Bassa 46.000 euros per una prova invàlida que el tribunal va descartar

|

- Publicitat -

Dolors Bassa, consellera de Treball i Afers Socials durant l’1-O, torna a estar en el punt de mira de la persecució judicial. Segons informa El Món, el Suprem ha canviat de criteri i li reclama el pagament de la factura d’un peritatge que el mateix tribunal va considerar invàlid per valorar el delicte de malversació pel qual, juntament amb el de sedició, la van condemnar en el judici del Procés. Ara, aquest canvi de parer li podria arribar a costar 46.025 euros.

Davant aquesta nova ofensiva de la injustícia espanyola, la defensa de Bassa ha presentat un recurs d’empara que el Tribunal Constitucional ha començat a analitzar recentment. L’advocat Mariano Berges argumenta vulneració del dret a la tutela judicial efectiva i a un procés equitatiu. “La sentència va argumentar que la prova era innecessària, i ara es contraria aquesta decisió”, constata el recurs al qual ha tingut accés El Món.

Publicitat

Et pot interessar  ERC celebra l'ajornament del judici per l'1-O però reclama l'aplicació de l'amnistia a Jové, Garriga i Salvadó
Publicitat

Opinió

Minut a Minut