Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024
Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024

Tarragona nomenada destinació arquitectònica de l’any

La ciutat és l’única Patrimoni de la humanitat de Catalunya

|

- Publicitat -

Luxury Travel Guide va comunicar el passat 24 d’agost al Patronat Municipal del Turisme de Tarragona, la distinció de la ciutat com a destinació arquitectònica de l’Any als European Awards 2018. La prestigiosa guia de viatges ha distingit Tarragona en reconeixement al seu patrimoni romà, per l’excel·lència adquirida en els productes, serveis i les destinacions turístiques. I també “per la superposició d’estils arquitectònics, que fan de la ciutat un monument viu a la perseverança de la humanitat”.

Inmaculada Rodríguez, regidora Turisme a l’Ajuntament de Tarragona, ha declarat a La República: “Aquesta distinció valora la evolució de la nostra ciutat des de fa 2000 anys fins avui, el que ens ha valgut, entre d’altres, esdevenir la única ciutat Patrimoni de la Humanitat de Catalunya. Haver estat inclosos en la Luxury Travel Guide és una oportunitat d’obrir-nos a nous mercats, com és el sector del turisme de luxe, i de posicionar la ciutat als nivells de qualitat i prestigi que cerquem com a destinació turística”.

Publicitat

La política de l’Ajuntament, segons la regidora, ara mateix és “la creació de producte i per això volem treballar per millorar el que ja tenim i promocionar les experiències que més s’adaptin als gustos i necessitats d’aquest sector”. I afegeix: “Un exemple és la tasca amb les associacions de restauració per oferir un certamen de cuina com ‘Tarraco a Taula’ que podríem dir que és gairebé únic en el món. També treballem amb els guies turístics per millorar l’experiència de la visita a través de la realitat virtual i les noves tecnologies de l’aplicació Imageen i amb els grups de reconstrucció per crear espectacles de gran qualitat com Amfiteatrvm o amb les colles castelleres per crear una experiència singular i autèntica al voltant del món casteller”.

Aquest però no és l’únic premi aconseguit, com explica Rodríguez a La República: “Tenim l’exemple del Camping Tamarit Beach Resort, que enguany ha aconseguit, per cinquè any consecutiu, el premi internacional SuperPlatz 2018, que el reconeix com un dels millors d’Europa. El repte per al futur és tenir a Tarragona un hotel de 5 estrelles i que creixi l’oferta d’allotjaments de luxe”.

Els premis Luxury Travel Guide reconeixen l’excel·lència de productes, serveis i destinacions turístiques per prescriure’ls al sector del turisme de luxe. Els guardons són fruit del treball d’un equip professional que recorre destinacions de tot el món per identificar els millors hotels, aerolínies, operadors turístics, etc. Prèviament, l’agència de guies turístics Argos Tarragona havia obtingut un dels guardons de la prestigiosa publicació.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut