Dimecres, 15 de juliol de 2020 - Edició 720
La República

#10N El Govern Espanyol fracassa en el seu intent d’abatre l’aplicació de Tsunami democràtic

La plataforma denuncia més de mil atacs informàtics de l’Estat a la seva aplicació i celebra que “no han aconseguit tombar-la” i assegura que l’app funciona amb normalitat

Redacció
Redacció 09/11/2019
Pla general de la Gran Via de Barcelona il·luminada amb els mòbils dels assistents a l'acte de Tsunami Democràtic, el 9 de novembre de 2019 (hortizontal)

Tsunami Democràtic ha denunciat aquest dissabte a la tarda “més de mil” atacs informàtics coordinats per part de l’Estat a la seva aplicació, coincidint amb els actes convocats aquesta tarda a la Plaça Universitat de Barcelona i en d’altres punts de les capitals i municipis catalans i a les portes de l’anunci de “l’acció més ambiciosa” fins al moment, entre l’11 i el 13 de novembre. Segons explica la plataforma en un missatge al Telegram, tot i els presumptes atacs l’aplicació “funciona com s’esperava en aquesta jornada de proves” i ha celebrat que “no han aconseguit tombar-la”. A més, assenyala que s’han “gastat molts recursos per atacar-nos” i que l’aplicació la plataforma ha resistit “gràcies al suports internacional i a l’expertesa”.

Tsunami Democràtic va anunciar aquest divendres que donaria a conèixer noves accions de protesta i instava els ciutadans a preparar-se per “un 11-S de tres dies”. Amb tot, la plataforma considera que el test d’avui “ens serveix per dilluns i per tot el que vindrà”.

Relacionats