Dissabte, 24 de juliol de 2021 - Edició 1094
La República

Un nou podcast explicarà la realitat de la Catalunya del Nord a Catalunya Ràdio

ACN Barcelona.-Un nou podcast explicarà a partir d’aquest dimecres la realitat de la Catalunya del Nord a Catalunya Ràdio. L’espai rep per títol ‘Septentrions’ i es produeix des de Perpinyà. […]

Avatar
Agències 30/03/2021

ACN Barcelona.-Un nou podcast explicarà a partir d’aquest dimecres la realitat de la Catalunya del Nord a Catalunya Ràdio. L’espai rep per títol ‘Septentrions’ i es produeix des de Perpinyà. Els seus impulsors, la productora catalano-francesa Ampli, defineixen el producte com una mirada a la llengua, la gent i el territori d’una Catalunya “que és molt propera, però alhora molt llunyana de Barcelona i del Principat”. El nou podcast consta de deu capítols de nou minuts de durada cadascun. Són deu retrats de catalans “del sud” que resideixen o treballen a la Catalunya del Nord. Cada episodi aborda una temàtica específicament nord-catalana per fer una radiografia “d’aquest bocí català de França”.

La presentació del nou podcast que es podrà escoltar a través del web i l’app de Catalunya Ràdio ha tingut lloc aquest dimarts, en un acte que ha comptat amb la presència de Saül Gordillo, director de Catalunya Ràdio i dels Mitjans Digitals de la CCMA; Santi Faro, director de Continguts de Catalunya Ràdio, i Sebastià Girard, director i presentador de ‘Septentrions’.