Divendres, 24 de març de 2023 - Edició 1702
La República

Sánchez defensa la sanitat pública “gratuïta i de qualitat” davant el model del PP del “que es curi qui pugui”

ACN Barcelona – El president del govern espanyol, Pedro Sánchez, ha defensat la sanitat pública “digna, de qualitat, gratuïta i universal” i l’ha contraposat al model del PP que ha […]

Agències 12/02/2023

ACN Barcelona – El president del govern espanyol, Pedro Sánchez, ha defensat la sanitat pública “digna, de qualitat, gratuïta i universal” i l’ha contraposat al model del PP que ha definit com “que es curi qui pugui amb privatitzacions o retallades”. En un míting des de Màlaga, Sánchez ha fet referència a la polèmica després que la Comunitat de Madrid hagi respost l’actriu i vídua de Carlos Saura, Eulalia Ramon, que la gestió publicoprivada dels hospitals “també funciona”. Durant la gala dels Premis Goya, Ramon va agrair l’atenció que l’Hospital de Villalba havia dedicat al director i guionista aragonès abans de morir i va demanar que es cuidi la sanitat pública. I la Comunitat de Madrid ha remarcat que aquest hospital és de gestió publicoprivada.

En el míting , Sánchez ha dit que molts nominats als Premis Goya han aprofitat la gala d’aquest dissabte per fer referència a la sanitat pública. “Després d’aquests anys després de la pandèmia no hem d’oblidar la importància de la sanitat pública, gratuïta, universal i de qualitat i l’immens agraïment al personal sanitari”, ha afirmat.

En aquest context, el president espanyol ha contraposat el model sanitari del PSOE amb el del PP: “Davant del model del PP, del que es curi qui pugui amb les seves retallades, nosaltres defensem sanitat pública digna, de qualitat, gratuïta i universal”. I ha afegit que el govern espanyol defensa “un dels principals pilars de l’estat del benestar”.