Dilluns, 5 de desembre de 2022 - Edició 1593
La República

Neix Re-Barcelona, el primer certamen internacional professional sobre moda “sostenible i ètica”

ACN Barcelona.-Barcelona acollirà la primera edició de Re-Barcelona Sustainable Fashion Global Event, el primer certamen internacional sobre moda “sostenible i ètica”. Pretén sensibilitzar sobre els avantatges de la moda sostenible […]

Agències 23/11/2019

ACN Barcelona.-Barcelona acollirà la primera edició de Re-Barcelona Sustainable Fashion Global Event, el primer certamen internacional sobre moda “sostenible i ètica”. Pretén sensibilitzar sobre els avantatges de la moda sostenible i neix com a “punt de trobada i debat” del sector internacional per convidar a repensar els hàbits de consum. Al certamen, que se celebrarà del 29 al 30 de novembre al Disseny Hub, s’hi podran veure les iniciatives de més de 30 professionals de la sostenibilitat al sector del tèxtil i de la moda.

Entre els ponents confirmats destaquen la galerista Rossana Orlandi, que exposarà com afrontar el problema del plàstic, i representants de companyies com Ecoalf, Veja, Ellen MacArthur Foundation, Kering i Nextil. La trobada internacional està organitzada per l’associació Moda Sostenible Barcelona i impulsada per l’Ajuntament de Barcelona.El divendres 29 tindrà lloc el Summit Sustainable Fashion and Beyond, orientat al món professional, que abordarà les realitats i els reptes del sector de la moda per aconseguir una indústria més sostenible.D’altra banda, el Re-Barcelona oferirà un espai obert al públic que, durant els dos dies de l’esdeveniment, serà l’escenari de presentacions, taules rodones, activitats, tallers i projecciones de fashion films. L’Open Space, titulat Conscious Space Beyond, inclourà una zona d’exposició amb estands d’emprenedors, empreses i entitats relacionades amb la moda sostenible.