Divendres, 31 de març de 2023 - Edició 1709
La República

La segona edició de Pantalla Interior porta al CCCB l’univers sonor d’Aurora Gasull

ACN Barcelona.-L’autora de “música visual” Aurora Gasull és la protagonista de la segona edició del Pantalla Interior, el programa gratuït del vestíbul del CCCB que dona espai a autors que […]

Agències 08/08/2019

ACN Barcelona.-L’autora de “música visual” Aurora Gasull és la protagonista de la segona edició del Pantalla Interior, el programa gratuït del vestíbul del CCCB que dona espai a autors que utilitzen el cinema per expressar el món dels somnis o la imaginació. Durant el mes d’agost es projectaran set peces de l’artista que treballa amb el temps intangible i el seu rastre en forma de moviment, canvis i desplaçaments en l’espai. El tret principal de les obres de Gasull és el paper de la música, reivindicada per ella mateixa com el principal tema sobre el qual recolzar la seva creació i contemplació sonora.

En les set peces que es projecten a Pantalla Interior, Aurora Gasull “presta la seva atenció” al públic. Tal i com ha informat el museu aquest dijous, les peces de l’artista permeten “romandre quiet per poder veure el moviment latent que vibrava com un batec” en els quadres de Iosif Shkolnik o Dani Ensesa.