Dimarts, 27 de juliol de 2021 - Edició 1097
La República

La inversió immobiliària creix un 5% en el primer trimestre a Catalunya, fins a 441 MEUR

ACN Barcelona.-El volum d’inversió immobiliària ha crescut un 5% en el primer trimestre a Catalunya, fins a 441 milions d’euros, segons dades de la consultora CBRE. Entre gener i març […]

Avatar
Agències 01/04/2021

ACN Barcelona.-El volum d’inversió immobiliària ha crescut un 5% en el primer trimestre a Catalunya, fins a 441 milions d’euros, segons dades de la consultora CBRE. Entre gener i març han tingut lloc onze transaccions, en comparació amb les setze de 2020, amb un volum d’inversió de 420 milions d’euros. La xifra registrada en els tres primers mesos de 2021 està alineada amb els 458 milions d’euros assolits en el quart trimestre de l’any passat, el millor en termes de volums d’inversió. La inversió en oficines, residencial de lloguer i residències d’estudiants s’han emportat el percentatge més elevat de la inversió, amb un 45% i un 50%, respectivament.

CBRE preveu un alt nivell d’activitat en el mercat català en els pròxims mesos i assegura que s’estan negociant diverses operacions “d’envergadura”. Entre els inversors més actius en el primer trimestre es troben els fons d’origen alemany, amb DWS i Commerzbank protagonitzant tres de les cinc operacions més grans en el territori.