Divendres, 25 de juny de 2021 - Edició 1065
La República

La Cambra de Comerç d’Espanya demana que es posin les empreses al centre de les mesures de recuperació pel coronavirus

ACN Barcelona.-La Cambra de Comerç d’Espanya ha fet aquest divendres una crida a la “responsabilitat individual” per afrontar la crisi del coronavirus i ha demanat al govern espanyol que situï […]

Avatar
Agències 13/03/2020

ACN Barcelona.-La Cambra de Comerç d’Espanya ha fet aquest divendres una crida a la “responsabilitat individual” per afrontar la crisi del coronavirus i ha demanat al govern espanyol que situï les empreses al centre de les mesures de recuperació “ja que d’elles depenen l’activitat econòmica i els llocs de treball”. L’ens supracameral avisa de les “greus conseqüències econòmiques” que es derivaran de l’aturada de l’activitat a causa de la pandèmia. “Les pimes i els autònoms, el col·lectiu més nombrós i també més vulnerable han de rebre una atenció especial, particularment en aquells sectors que s’estan veient més directament afectats per aquesta crisi”, assenyala la Cambra de Comerç d’Espanya en un comunicat.

Així mateix, la Cambra afirma que les grans empreses també necessitaran mesures de suport. “En cap cas s’ha d’oblidar el seu pes fonamental en la creació d’ocupació i generació d’activitat econòmica, així com l’efecte tractor, fonamental per mantenir l’activitat d’un gran nombre de pimes”, argumenta.En un comunicat, l’ens ha ofert la seva col·laboració a les administracions públiques per superar aquesta emergència i deixa clar que ·la seguretat i la salut de les persones han de ser la prioritat absoluta”.