Edició 2124

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 20 de maig del 2024
Edició 2124

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 20 de maig del 2024

VIDEO | Illa diu ara que Junts va anar-lo a buscar el 2022 després de la ruptura del Govern

El candidat socialista intensifica la campanya contra Junts i afirma que els de Puigdemont volien "bloquejar" el Govern en solitari d'ERC

|

- Publicitat -

El cap de llista del PSC a les eleccions catalanes, Salvador Illa, va sortir escaldat del debat de candidats de TV3, celebrat la nit del passat dimarts. Les acusacions de “mentider”, que es barregen amb els clarobscurs i l’ombra de la corrupció del PSC, han fet que el candidat socialista hagi de forçar la maquinària de la campanya electora contra Junts, el seu competidor més directe.

Així, i després que durant un acte de campanya el president de la UGT a Catalunya insultés barroerament a Puigdemont, Illa diu ara que els de Junts van “anar-lo a buscar” immediatament després del trencament del Govern d’ERC i Junts a finals del 2022. Ho ha afirmat aquest dimecres, durant una entrevista al ‘Cafè d’Idees’ de la 2, en la qual Illa ha intentat treure pit de la bona voluntat del PSC que, segons ell mateix ha afirmat, “va pensar més en el país que en els interessos legítims d’un altre grup parlamentari”.

Publicitat

El candidat socialista afirma que les intencions de Junts eren de “bloquejar” el Govern en solitari d’ERC, i insisteix que el PSC hauria pogut “forçar unes eleccions”, però treu pit que “no vaig fer-ho”.

Et pot interessar  Pedro Sánchez es desemmascara: apareix passejant per la corrupta Fira d'Abril de la FECAC de la mà d'Illa
Publicitat

Opinió

Minut a Minut