Edició 2710

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de desembre del 2025
Edició 2710

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de desembre del 2025

El ‘Receptari del Confinament’ recull en línia 21 plats “fàcils per fer a casa” de destacats xefs catalans

|

- Publicitat -

ACN Barcelona.-L’Acadèmia Catalana de Gastronomia i Nutrició ha editat el ‘Receptari del confinament’, un recopilatori en línia de 21 receptes fàcils per fer a casa, elaborades pels millors xefs de Catalunya durant la primavera. L’Acadèmia Catalana de Gastronomia i Nutrició, des que es va decretar l’estat d’alarma per causa de la covid-19, va posar en marxa la iniciativa d’apropar el coneixement de destacats cuiners del país a la ciutadania “amb receptes breus i fàcils de fer a casa”. Carles Gaig, Nandu Jubany, Joan Roca o Carme Ruscalleda són alguns dels protagonistes del ‘Receptari del Confinament’. En total són 21 receptes de cuina tradicional recopilades en un llibre en format en línia, disponible a l’espai web de la pròpia acadèmia.

Publicitat

Segueix-nos a les xarxes

Més notícies

Opinió