ACN Barcelona.-L’Acadèmia Catalana de Gastronomia i Nutrició ha editat el ‘Receptari del confinament’, un recopilatori en línia de 21 receptes fàcils per fer a casa, elaborades pels millors xefs de Catalunya durant la primavera. L’Acadèmia Catalana de Gastronomia i Nutrició, des que es va decretar l’estat d’alarma per causa de la covid-19, va posar en marxa la iniciativa d’apropar el coneixement de destacats cuiners del país a la ciutadania “amb receptes breus i fàcils de fer a casa”. Carles Gaig, Nandu Jubany, Joan Roca o Carme Ruscalleda són alguns dels protagonistes del ‘Receptari del Confinament’. En total són 21 receptes de cuina tradicional recopilades en un llibre en format en línia, disponible a l’espai web de la pròpia acadèmia.
El ‘Receptari del Confinament’ recull en línia 21 plats “fàcils per fer a casa” de destacats xefs catalans
ACN Barcelona.-L’Acadèmia Catalana de Gastronomia i Nutrició ha editat el ‘Receptari del confinament’, un recopilatori en línia de 21 receptes fàcils per fer a casa, elaborades pels millors xefs de […]