Divendres, 18 de juny de 2021 - Edició 1058
La República

El Govern articula el mecanisme per assumir el cost de les trucades al 061 des de l’inici de la pandèmia

ACN Barcelona.-El Govern ha aprovat autoritzar els departaments de la Vicepresidència i d’Economia i Hisenda, de Polítiques Digitals i Administracions Públiques i de Salut a signar un conveni amb les […]

Avatar
Agències 22/12/2020

ACN Barcelona.-El Govern ha aprovat autoritzar els departaments de la Vicepresidència i d’Economia i Hisenda, de Polítiques Digitals i Administracions Públiques i de Salut a signar un conveni amb les empreses operadores de telefonia perquè la Generalitat assumeixi el cost de les trucades al 061 mentre siguin vigents les mesures establertes pel Procicat. El conveni se subscriurà amb totes les operadores del mercat. El Govern retornarà a les companyies la despesa generada pels serveis prestats a partir del 14 de març, data en què va entrar en vigor l’estat d’alarma. El cost estimat de la mesura, que preveu la gratuïtat de la línia fins al juny del 2021, és d’uns 900.000 euros.

Aquesta iniciativa afectarà tant les empreses que no han repercutit el cost del servei als seus clients com les que l’han cobrat però es comprometin a compensar-lo en facturacions posteriors.