Diumenge, 13 de juny de 2021 - Edició 1053
La República

El Consorci de la Costa Brava repara dues canonades d’impulsiu i restitució d’aigua residual a Llançà

ACN Llançà.-El Consorci de la Costa Brava està reparant dues canonades d’impulsió i restitució d’aigua residual a Llançà (Alt Empordà). Es tracta d’un tram de 200 metres ubicat entre l’estació […]

Avatar
Agències 21/12/2020

ACN Llançà.-El Consorci de la Costa Brava està reparant dues canonades d’impulsió i restitució d’aigua residual a Llançà (Alt Empordà). Es tracta d’un tram de 200 metres ubicat entre l’estació de bombament d’aigües residuals (EBAR) Central i l’EBAR Port, que estava molt malmès i desgastat. L’actuació té un cost total de 401.45778 euros, finançats per l’Agència Catalana de l’Aigua. La intervenció s’ha fet mitjançant un revestiment interior amb el mètode de la màniga contínua i reversió amb aigua sobreescalfada, que redueix el temps d’execució i minimitza l’afectació a l’entorn.

L’actuació permetrà restablir la capacitat estructural per aguantar les càrregues externes i la pressió de servei inicial, millorar la capacitat hidràulica i eliminar infiltracions, amb el consegüent augment de l’estanquitat.