Edició 1772

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 02 de juny del 2023
Edició 1772

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 02 de juny del 2023

Comanegra i Pol·len Edicions impulsen el segell d’edició sostenible Llibre Ecoeditat

|

- Publicitat -

ACN Barcelona – Les editorials Comanegra i Pol·len Edicions impulsen Llibre Ecoeditat, un segell d’ecoedició pioner arreu del món que acredita el baix nivell d’impacte ambiental de les publicacions. L’identificatiu dona un pas més en els criteris de l’anomenat BookDAPer, una calculadora de carboni específica del sector editorial que ja apliquen editorials i altres actors involucrats en l’Institut de l’Ecoedició, fundat ara fa un any també per Comanegra, Pol·len i l’empresa tecnològica de Terrassa Leitat.

El Llibre Ecoeditat incorpora tres criteris més considerats bàsics en ecoedició per la contribució a la disminució de l’impacte ambiental. Són la producció local, l’ús de paper certificat i/o reciclat, i la incorporació de la motxilla ecològica per donar a conèixer els impactes de la seva existència.

Publicitat

La constitució de l’Institut va ser l’abril de 2022 i actualment ja compta amb la integració al projecte de socis com la impremta Novoprint i editorials com Penguin Random House, amb els seus segells en català De Butxaca, La Campana, La Magrana i Rosa dels Vents; Radical Books; Editorial Fonoll; Edicions Salòria; Akiara Books; Tigre de paper; Obrador Editorial; Ediciones del Serbal; La Topera Editorial; Comanegra i Pol·len Edicions també com a usuaris.

Publicitat

Segueix-nos a les xarxes

Més notícies

Subscriu-te al nostre butlletí

Editorial

Opinió