Dijous, 29 de juliol de 2021 - Edició 1099
La República

Centres d’ensenyament de Manresa busquen la complicitat de les institucions capdavanteres de la ciutat

ACN Manresa.-L’escola Sant Ignasi i l’institut Guillem Catà de Manresa s’han “casat” amb la Fundació Althaia i l’Escola Politècnica Superior d’Enginyeria (EPSEM-UPC), respectivament. En el marc del programa Magnet, la […]

Avatar
Agències 27/01/2020

ACN Manresa.-L’escola Sant Ignasi i l’institut Guillem Catà de Manresa s’han “casat” amb la Fundació Althaia i l’Escola Politècnica Superior d’Enginyeria (EPSEM-UPC), respectivament. En el marc del programa Magnet, la iniciativa busca proporcionar als alumnes un nou model d’aprenentatge innovador que els proporcioni els coneixements d’una manera més directa. Al Sant Ignasi, per exemple, els alumnes d’educació infantil estan treballant anatomia de la mà dels professionals d’Althaia. Al Guillem Catà, en canvi, han començat a muntar un museu de geologia, a petita escala, similar al de les instal·lacions de l’EPSEM.

El programa Magnet, impulsat pel departament d’Ensenyament, la Diputació de Barcelona, l’Institut de Ciències de l’Educació de la UAB i la Fundació Bofill, és present en l’actualitat en 26 centres d’ensenyament de 16 municipis del territori català.