Edició 1769

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 30 de maig del 2023
Edició 1769

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 30 de maig del 2023

José Zaragoza menteix vilment: “Els socialistes sempre hem votat a favor d’un suplicatori”

|

- Publicitat -

José Zaragoza, diputat socialista i una de les cares més fosques del PSC vinculat estretament al cas d’espionatge de la Camarga, ha assegurat avui que “no entén com els partits no voten a favor del suplicatori” i ha afirmat amb tota la barra possible que ells, els socialistes, “sempre voten que sí”.

Publicitat

No només és mentida sinó que, a més, la història ens explica que fins en dues ocasions el PSOE ha votat en contra d’un suplicatori per a encobrir un company. De fet, del total de 50 suplicatoris demanats s’han aprovat 30 durant la història del Congreso.

Les dues vegades que els socialistes no van votar ‘Sí’ van ser per a protegir, per una banda, Alfonso Guerra, l’any 1983, acusat per l’UCD d’injúries. Gràcies als vots dels socialistes, el suplicatori no va prosperar. El 1995 el PSOE es va dividir en la votació del suplicatori a l’exministre de l’interior José Barrionuevo pel cas dels GAL acusat de segrestar Segundo Marey, amb fons reservats de l’Estat i que els sicaris van confondre amb un cap d’ETA.

Et pot interessar  Així queda la llei de sequera impulsada per Junts i aprovada amb els vots d'ERC i el PSC
Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió