Dijous, 18 d'agost de 2022 - Edició 1483
La República

[FOTONOTÍCIA] Un manifestant inconscient en una fotografia de Ricard García Vilanova sobre protestes a l’Iraq (2019), candidata a Millor Fotografia d’Actualitat del World Press Photo 2020.

Els fotoperiodistes catalans Ricard García Vilanova i Ramon Espinosa han estat nominats al World Press Photo 2020 en la categoria de Temes d’Actualitat i Notícies d’Actualitat, respectivament. Vilanova és candidat […]

Redacció 25/02/2020
Un manifestant inconscient en una fotografia de Ricard García Vilanova sobre protestes a l'Iraq (2019), candidata a Millor Fotografia d'Actualitat del World Press Photo 2020. Dimarts 25 de febrer de 2020 (HORITZONTAL)

Els fotoperiodistes catalans Ricard García Vilanova i Ramon Espinosa han estat nominats al World Press Photo 2020 en la categoria de Temes d’Actualitat i Notícies d’Actualitat, respectivament. Vilanova és candidat amb una fotografia sobre les manifestacions populars a l’Iraq conegudes com Tishreen Revolution i que van començar a la fi de 2019. Espinosa, per una fotografia sobre la devastació que va causar l’huracà Dorian al setembre de 2019. Barcelona serà una de les primeres ciutats a acollir l’exposició dels guanyadors de l’edició, que s’anunciaran el 16 d’abril, entre ells la Millor Fotografia i el Millor Reportatge Gràfic de l’any i les produccions guanyadores del concurs de Narrativa Digital, que posa en valor els treballs multimèdia.