Edició 1778

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 08 de juny del 2023
Edició 1778

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 08 de juny del 2023

Campanya Posa’t el CAT: és legal

Expressem la voluntat d'una Catalunya independent tapant la E de l’Espanya de la repressió a la matricula del teu vehicle

|

- Publicitat -

Objectius de la campanya Posa´t el CAT

Publicitat

Aconseguir una posada multitudinària del CAT a les matricules dels cotxes. Si la campanya és massiva, podem exigir el Govern de la Generalitat que posi el CAT a tots els seus vehicles, inclosos els dels Mossos, bombers, agents rurals, serveis sanitaris i també els dels cotxes particulars de tot el govern i els alts càrrecs. Amb les eleccions municipals a tocar, podem induir també que tots els alcaldes i regidors que es presentin es comprometin a posar el CAT tant en els vehicles municipals com en els seus particulars. Podem exigir a diputats, senadors de totes les cambres legislatives que portin el CAT als seus cotxes i vehicles particulars.

Posar el CAT és legal i no hi ha cap excusa. Com més massiva sigui la campanya més hi guanyarem i si milers i milers de vehicles el porten, expressem obertament que formem part del Grup de Persones Objectivament Identificable, que som els catalans i catalanes que tenim la voluntat d’aconseguir un estat independent. Tornem a l’ofensiva pacífica, com Arenys de Munt, el 9-N i l’1-O. Posa’t el CAT.

Vols contribuir a que el CAT sigui utilitzat de forma massiva? Llegeix la proposta que fem des de #LaRepúblicaCAT i activem la campanya.

Fes un foto del teu vehicle amb el CAT i posa’l a les xarxes socials amb el hastag #LaRepúblicaCAT

Què ens diuen els més de 200 correus rebuts des que hem llençat la proposta?

Hem rebut més de dos-cents correus demanant adhesius del CAT per tapar l’E de l’Espanya de la repressió a les matrícules dels cotxes i a tots els enviarem de 2 a 4 adhesius gratuïtament. A la majoria dels correus ens demaneu poder tenir-ne més per repartir-los entre les amistats i coneixences que també volen col·laborar amb la campanya.

Com podeu col·laborar a fer massiva la campanya “Posa’t el CAT” i, a més, recuperar part dels diners invertits?

Hem signat un acord amb la Fundació Terra i Ànima per tal de poder fer una campanya massiva i que només suposi un petit esforç per a la gent que hi vol col·laborar.

Tots els donatius que rebem per aquesta campanya seran invertits per produir milers d’adhesius CAT. Els donatius fins als 150 primers euros dels donatius rebuts tenen una deducció del 80%, ja que és una fundació qui els rep i serà la Fundació Terra i Ànima qui us n’enviarà el certificat deduïble en la propera declaració de la renda de la hisenda espanyola.

Per cada donatiu de 5 € us farem arribar gratuïtament 15 adhesius CAT, de qualitat i que aguanten anys sobre la matrícula. De cada 5 € de donatiu en recuperareu 4, que us retornarà la hisenda espanyola. És a dir, el cost dels 15 adhesius rebuts a casa serà d’1 €. Per tant, 30 adhesius surt per 2 €, 60 adhesius per 4 € i així successivament:

Donatius a la FUNDACIÓ TERRA I ÀNIMA amb NIF  G13657325

Núm. Compte Corrent de la Fundació Terra i Ànima:

ES92 2100 8212 4902 0005 3104

OPCIONS

5 € per 15 adhesius CAT. Amb la deducció a la renda de 4 €, el cost real és d’1 €

10 € per 30 adhesius CAT. Amb la deducció a la renda de 8 €, el cost real és de 2 €

20 € per 60 adhesius CAT. Amb la deducció a la renda de 16 €, el cost real és de 4 €

30 € per 90 adhesius CAT. Amb la deducció a la renda de 24 €, el cost real és de 6 €

40 € per 120 adhesius CAT. Amb la deducció a la renda de 32 €, el cost real és de 8€

50 € per 150 adhesius CAT. Amb la deducció a la renda de 40 €, el cost real és de 10 €

75 € per 225 adhesius CAT. Amb la deducció a la renda de 60 €, el cost real és de 15 €

100 € per 300 adhesius CAT. Amb la deducció a la renda de 80 €, el cost real és de 20 €

150 € per 450 adhesius CAT.Amb la deducció a la renda de 120 €, el cost real és de 30 €

Qualsevol altra quantitat, sigui per a particulars o empreses, lògicament també té deducció i per a qualsevol dubte en el tema de donacions, podeu adreçar-vos a posatelcat@fundacioterraianima.cat

MOLT IMPORTANT

Per tal de poder enviar-vos el certificat de donacions, necessitem que un cop fet el donatiu, on hi consti el vostre nom, ens envieu un correu electrònic a posatelcat@fundacioterraianima.cat  amb el justificant de l’ingrés i la vostra identificació: el número del vostre DNI, amb el nom sencer tal com hi surt, i l’adreça postal on voleu rebre gratuïtament els adhesius.  La protecció de dades està garantida.

Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió