Edició 1776

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 06 de juny del 2023
Edició 1776

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 06 de juny del 2023

Yolanda Díaz demana concentrar el vot progressista en Colau malgrat que és alcaldessa gràcies a l’extrema dreta de Valls

La vicepresidenta espanyola llueix una samarreta en defensa de Colau en castellà, mostrant la poca estima a la diversitat lingüística i va de gallega

|

- Publicitat -

La vicepresidenta segona del govern espanyol i ministra de Treball, Yolanda Díaz, ha demanat aquest dissabte des de Nou Barris concentrar el vot progressista el 28-M en la candidatura liderada per Ada Colau. Díaz, que ha acompanyat Colau en un acte de campanya, ha advertit que el camí està “bifurcat” entre les polítiques de la dreta que representa la candidatura de Xavier Trias i altres, i les de BComú. Per això, ha fet una crida a la mobilització perquè Barcelona “segueixi prosperant”. Sobre Trias, també ha dit que creu que no està preparat per governar perquè està “a Mart” quan diu que amb sous mensuals de 3.000 euros la gent no pot arribar a finals de mes.

Publicitat

“Senyor Trias: la mitjana salarial de Catalunya és de 23.500 euros bruts, això vol dir que la mitjana salarial és de 1.700 euros al mes”, ha etzibat.

Durant la seva intervenció, Díaz ha assenyalat que Barcelona viu un moment “decisiu” i s’hi juga “dos models de municipalisme”. Per això, ha fet una crida perquè la gent voti a Colau. “Confio en ella per fer un pas endavant i que no governi la dreta a Barcelona”, ha dit. “La dreta, es digui Trias o com es digui…”, ha afegit.

Segons la vicepresidenta segona del govern espanyol, les dretes concorren en diferents formacions polítiques, “però no va de noms, va de polítiques” i ha alertat que n’hi ha que defensen una marxa enrere, “la Barcelona de les corrupcions” o la Barcelona “de les obres faraòniques”.

Et pot interessar  Borràs: "Treballem per frenar discursos d'odi i l'avenç de l'extrema dreta perquè no es vulnerin més drets de les dones"
Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió