Edició 1889

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de setembre del 2023
Edició 1889

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de setembre del 2023

Trias confia en una alta participació per guanyar i fer “un canvi” a Barcelona: “Avui serà un gran dia”

El candidat admet que la campanya ha estat "llarga" i "a vegades dura", però espera que això "estimuli" el vot

|

- Publicitat -

Pots consultar el resultats de les eleccions municipals de 2015 i 2019 i aquesta nit tots els resultats dels municipis dels Països Catalans 

Publicitat

El candidat per Barcelona Xavier Trias confia en ots consultar el resultats de les eleccions municipals de 2015 i 2019 i aquesta nit tots els resultats dels municipis dels Països Catalans una alta participació en les eleccions municipals per guanyar i fer “un canvi” a Barcelona. “Avui serà un gran dia”, ha assegurat Trias en declaracions als mitjans just després de votar. El candidat és “optimista”, tot i reconèixer que la campanya electoral ha estat “llarga” i “a vegades dura”. Amb tot, Trias creu que això pot “estimular” el vot: “És veritat que a les eleccions municipals la participació històricament és baixa. Espero que en aquesta ocasió no sigui així”. El candidat ha afirmat que aquest vespre serà de celebració “sigui quin sigui el resultat” perquè “les bones formes i la tranquil·litat s’ha mantingut durant tota la campanya” i “ningú ha perdut els papers”.

“Ara és el moment que la ciutat decidirà. Veurem què passa”, ha dit aquest diumenge. A dos quarts d’onze del matí, Trias ha votat al Mercat Galvany, la seva seu electoral, on ha arribat acompanyat de la seva dona i de membres del seu equip de campanya.

Sota la marca ‘Trias per Barcelona’, l’alcaldable busca retornar al consistori barceloní amb una candidatura que aglutina quatre formacions: Junts, el PDeCAT, Demòcrates i Més Moviment d’Esquerres.

Et pot interessar  Més repressió: un independentista a judici per arrencar un cartell del PP a Vic durant la campanya electoral
Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió